Over ons

Wie is “Motorrijschool Gouda?

Motorrijschool Gouda is een onderdeel van Verkeersschool De Flits. Het begon allemaal als een kleine motorrijschool in Gouda, wat uitgroeide tot de grootste aanbieder van motorrijlessen in Gouda en omgeving!

In 2009 zijn wij gestart met het verzorgen van motorrijlessen in Gouda. Hiervoor verzorgden wij al jarenlang autorijlessen. Steeds vaker kregen we de vraag of wij ook motorrijlessen konden verzorgen. Dat doen we nu dus ook!!

Onze bedrijfsfilosofie: ‘Doen’ zit in onze aard! Geen moeilijke verhalen of valse beloftes. Blijf persoonlijk en blijf betrokken; doe het gewoon en doe het vooral goed! Zo simpel kan het zijn.

Motorrijden is onze passie!! Als actieve motorrijder weten wij wat belangrijk is voor je rijopleiding en staan je met raad en daad bij.

In de loop der jaren kregen wij steeds meer aanvragen, ook voor motorrijlessen in andere steden buiten Gouda. Beetje bij beetje zijn wij onze eigen instructeurs gaan opleiden en begeleiden en zo groeide ons team.

Al 15 jaar de motorrijschool van Gouda

Met trots kunnen wij zeggen dat ons vaste team nu bestaat uit 4 professionele instructeurs en dat wij werkzaam zijn in Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Delft, Voorburg, Leidschendam en natuurlijk de omstreken.

Wij zijn erg kritisch wanneer het aankomt op het selecteren van onze instructeurs. Uiteraard vinden wij het belangrijk dat al onze docenten kwalitatief goed motorrijles kunnen geven maar daarnaast vinden we het ook belangrijk dat de kandidaat plezier heeft en gemotiveerd is om te lessen!

Wil je in een flits je motorrijbewijs halen zonder een cent te veel te betalen? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres.

Wil jij heerlijk rondrijden en uitwaaien op de motor? Motorrijschool Gouda heeft een grote liefde voor motoren. Wij bieden ook uitstekende mogelijkheden voor je om het motorrijbewijs te halen in Gouda!

Opstapplaats Voorburg

Wij zijn gevestigd in Voorburg. Proefles of motorrijlessen beginnen uit ons vestigingsplaats in Voorburg. 10 minuten voordat jouw rijles begint kom je bij onze vestiging in Voorburg. In de tussentijd kun je motorkleding aandoen en wordt uw instructiekaart doorgenomen!

Proefles

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en je krijgt een uitgebreid lesadvies. Na de proefles kan de instructeur een inschatting maken hoeveel motorrijlessen je ongeveer nodig zal hebben.

MOTOROPLEIDING

De rijinstructeur van Motorrijschool Gouda gaat jou optimaal voorbereiden voor je rijbewijs A. Op die manier ga jij met een zeker gevoel je examen in!
Wij zorgen dat je vlot veilig en zelfstandig kan deelnemen in het verkeer!